Painonnosto

Uutisia

Viime vuoden EM-kisakävijä Fanni Niemelä otti 20-vuotiaiden SM-hopeaa Kuusankoskella. Emma Rahja nousi urallaan ensimmäisen kerran SM-kisojen palkintopallille.
Satu Niemelä nosti Masters EM-kisoissa kultaa.
Miika nosti tempauksen ja työnnön SM-kisoissa mestariksi molemmissa lajeissa nostaen 342 kiloa (147+195). Tempauksessa hopeaa nosti Parikkalan Urheilijoiden Jere Vento ja pronssia Tampereen Pyrinnön Jere Johansson. Työnnössä hopealla oli Lempäälän Kisan Teemu Ronkainen ja pronssilla Jere Johansson. Fanni nosti kisapainolla 63,5 kiloa 20-vuotiaiden sarjassa komeasti uuden ennätyksen 140 kiloa. Tempauksella nousi 60 kiloa ja neljäs sija. Työnnössä uusi ennätys 80 kiloa toi arvokkaan SM-hopean. Työnnön Suomen mestariksi nousi Rovaniemen Reippaan Kirsi-Marja Mukkala ja pronssille Tampereen Pyrinnön Johanna Tammela.
Jani nosti 285 kg (130+155) ja Eero Halunen 280 kg (120+160). Janne Kähtävä voitti 56 kiloisten sarjan tuloksella 82 kg (34+48).
Junkkarit hätyyttelee pronssisijaa ja on vain 0,205 pisteen päässä Porin Punttikarhuista