Junkkareiden triathlonisti Miia Rahja pronssille Australiassa

25.10.2018

Miia Rahja Junkkari-asussa.

Kalajoen Junkkareiden triathlonisti Miia Rahja otti pronssia Etelä-Australian mestaruuskisoissa. Rahja ylsi mitaleille duathlonissa, joka muodostui juoksusta ja pyöräilystä. Avoimen sarjan mestaruuden otti Fem Davies ajalla 1.01.06 ja hopeaa Alexandra Carter 1.02.46. Rahja kellotti 1.03.05 jääden hopeasta 19 sekuntia ja mestaruudesta vajaa kaksi minuuttia. Pyöräilyosuudella Rahja oli kilpailun nopein ja juoksuosuudella neljäs.

Miia Rahja asuu Australiassa Adelaidessa ja edustaa Kalajoella Junkkareita ympäri maailmalla olevissa kilpailuissa.

– Seuraava kilpailu on 11.11. triathlonin puolimatkan kilpailu Challenge Shepparton Australian Victoriassa, sanoo yleensä kahdesti päivässä harjoitteleva Kalajoki-lähtöinen triathlonisti.

– Haluan edustaa Suomea ja Junkkareita, kun perheeni on Kalajoelta lähtöisin ja edustanut Junkkareita niin kauan kuin muistan. Haluan myös ystävilleni ja muille kilpailijoille näyttää, että olen ylpeä kotimaastani ja juuristani. Voin tällä tavalla kertoa ihmisille mistä olen kotoisin, Rahja kertoo. Lähde: KP24.fi.