Tulevia tapahtumia

Junkkarit sijoittui 11. sijalle Vattenfall-seuracupin Mega-sarjan finaalissa Karjaalla 26.8.06. Parhaiten menestyivät Erika Nevanperä ja Matias Petäistö, jotka voittivat oman lajinsa, Erika T11-sarjan 60 metriä ja Matias M17-sarjan 800 metriä . Kolmannen sijan saavuttivat Timo Untinen P13-sarjan 60 m:n aidoissa, Katri Mustola T15-sarjan ja Ursula Ylikoski N17-sarjan kolmiloikassa. Sukkulaviestissä nuoret kipittivät oman eränsä voittoon ja koko viestin viidenneksi huoltajien sekä joukkuetovereiden kannustaessa äänensä käheiksi. Joukkueemme tsemppari-urheilijaksi valittiin Ville Roimela.
Mestaruudet on onnistuneesti ratkottu ja tulokset sekä ajankohtaista infoa KLL:n suunnistusmestaruus sivulla.
18.-20.8.2006 Turussa järjestetyissä 14 - 15 vuotiaiden SM-kisoissa Junkkareiden Katri Mustola saavutti pronssia 300m matkalla sarjassa T14 ennätysajallaan 42,43 ja oli 10. 100 metrillä niin ikään ennätyksellään 13,28. Samaan aikaan Janakkalassa järjestetyissä 16 -17 vuotiaiden SM-kisoissa Matias Petäistö oli 6. M16 sarjan 3000 metrillä ajalla 9.27,42 ja 5. 800 metrillä ennätyksellään 2.02,30.
Junkkari-nuorille jälleen menestystä: Matias tuplamestariksi 800m sekä 3000m, Tiia kultaa 300aj, hopeaa 100aj sekä pronssia 3-loikasta, Ursula hopeaa 300aj, Katri 300m pronssia, Heikki kultaa pituudesta, hopeaa 300aj, pronssia 110aj sekä 3-loikasta, Jonne hopeaa 110aj sekä korkeudesta, Tapani pronssia 1500m. Tulokset KePY:n sivuilta...
Kuopiossa 4.-6.8. käydyistä Veteraanien yleisurheilun Sm-kisoista Kalajoen Junkkareiden edustajat saalistivat komen saaliin: yhteensä 9 mitallia ja yksi pistesija.
PIIRIHUIPENTUMIA (10.8.2006)
Junkkareiden 9-15v saavuttivat loistavan mitallisaaliin Haapajärven ja Nivalan piirihuipentumissa. 44 mitallia ja kovia tuloksia mm. Erika Nevanperä lähenteli SE-lukemia 60m aitajuoksussa, Timo Untinen juoksi piirin kärkiaikaan aidossa samoin Katri Mustola 300m 43,27. Tulokset KePY:n sivuilta...