Tulevia tapahtumia

Kolmenkympin yhteislähtökisa vapaalla hiihtotavalla oli jännittävä kamppailu, jossa Junkkareiden Kusti Kittilä sijoittui hienosti kahdeksanneksi. Kisan voitti Joutsan Pommia edustava Sami Repo, jolle Kusti hävisi vain 24 sekuntia. Lauantain sprintissä kolarointi Mikko Auvisen kanssa 1. pudotuserässä pilasi toiveet jatkopaikasta. Perjantain 15 km:llä Kustin sijoitus oli 40 ja Jari Aholan 106. Marika Suni hiihti perjantaina naisten 10 km:n kisassa sijalle 56.
S-Market hiihdot (22.1.2004)
Kauden ensimmäiset lastenhiihdot pidettiin kirpeässä pakkassäässä. Mukana 37 hiihtäjää.
Hiihtokoulut ovat jälleen käynnistyneet. Myös eskarit eli vuonna -97 syntyneet ja tietenkin kaikki muut uudet lapset ovat tervetulleita! Hiihtokoulu toimii keskiviikkoiltaisin klo 18.30 alkaen Hiihtomajalla.
Vapaan hiiihtotavan tekniikkaa harjoitellaan Hiihtomajalla perjantai-iltana 23.1. klo 18.30 - 20.00. Ohjaajana Simo Törnvall. Tervetuloa!
HS-ryhmän hiihtotekniikkapäivällä innostuneita osanottajia.
Kalajoen Junkkareiden nettisivut ovat mukana Sporttisaitin kotisivukilpailussa. Kilpailun äänestysaika on 15.1.-15.2.2004. Mikäli junkkarisivut ovat mielestäsi äänestämisen arvoiset, muistathan käydä äänestämässä!