Tulevia tapahtumia

LIKE-hankkeen työntekijän, Marjaanan, terveisiä KepLin elokuun kuukauden nettivieras -palstalla.
Jyväskylässä 10.-12.7. pidetyissä veteraanien SM-kisoissa junkkariurheilijat saavuttivat useita mitaleita. Kari Jaatinen saavutti pronssia M35 800 metrillä, Kimmo Partanen voitti 40-vuotiaiden moukarin- ja painonheiton kultaa, Jukka Kauppila M50-sarjan 1500m:n kultaa ja 5000 m:n hopeaa sekä Lauri Järvinen M60-sarjan kolmiloikan pronssia.
Junkkareiden Jukka Kauppila on saavuttanut kolme mitalia veteraaniyleisurheilun Pohjoismaiden mestaruuskisoissa Ruotsin Huddingessa Mitalit tulivat 50-vuotiaiden sarjassa seuraavasti; Kultaa 10 000 metrillä, hopeaa 1500 ja 5000 metrillä. Painonnostossa Minna Nauha saavutti kultaa tempauksessa ja hopeaa työnnössä alle 20-vuotiaiden sarjassa Porissa käydyissä SM-kisoissa.
Hiihtäjien jumppa (28.5.2009)
Hiihtäjien tiistainen jumppa siirtyy jälleen kesän ajaksi Hiihtomajalle. Muista että alkamisaika on myöhäisempi klo 18.00.
Kesän 2009 JukuJuku -leiri järjestetään tutussa Kalajoen Hiekkasärkkien maastossa 27.-30.7.2009.
Junkkarien viestijoukkue hiihti 34. sijalle 61 joukkueen joukosta parhaana Keski-Pohjanmaan joukkueena. Joukkueessa hiihtivät Tapani Kärjä, Jukka-Pekka Ojala, Mikko Kauppi ja Juho Nikula. Sunnuntain 50 kilometrille lähtivät samat miehet. Jukka-Ojala oli hienosti 23. ja nuoret ensikertalaiset: Tapani 70., Juho 114. ja Mikko 132.